duminică, 21 august 2011

CONCURS: Câştigă un exemplar din "Poema Desnuda", cu autograf!

Pentru că sunt extrem de curioasă să văd cum stau cărţile mele prin librăriile din ţară sau în bibliotecile voastre şi ce vecini de raft au - sau cum stau în mainile voastre sau, în fine, în cel mai nebunesc cadru imaginat de voi, m-am gândit să fac un concurs: cea mai faină fotografie cu cartea mea, POEMA DESNUDA.


Concursul se încheie în data de 1 septembrie!

REGULAMENT:

1. Fotografiaţi cartea (indiferent cu ce aparat, mobil etc, atâta vreme cât se vede bine coperta). Nu co
ntează dacă e cartea voastră sau e împrumutată sau e în librărie


2. Încărcaţi fotografia pe wall-ul dvs., fără să uitaţi să scrieţi unde a fost făcută şi să puneţi tag la numele vostru, numele meu si pagina POEMA DESNUDA (trebuie să-i daţi în prealabil like: e afişată sus, sub titlul blogului)

3. Fotografia care va avea cele mai multe like-uri până în 1 septembrie, va primi de la mine un exemplar cu autograf

Menţiune:
1. Pentru cine are deja cartea mea, premiul va fi, la alegere, o pictură făcută de mine (pictez numai nuduri, a se vedea în albumele mele!) sau primul exemplar din volumul 2 al cărţii, din care am scris deja 75%.
2. Bănuiesc că POEMA DESNUDA nu a ajuns în toate oraşele, aşa că, pentru cei care nu pot face rost de ea, se admit la concurs şi imagini prelucrate în Photoshop ale imaginii upload-ate de mine.

3. Cine nu are Facebook, să îmi trimită fotografia la xtabilciu@yahoo.com

4. Atenţie: Dacă participaţi, vă daţi acordul să folosesc imaginea postată de dvs. pentru promovarea cărţii mele, menţionându-vă, evident, întotdeauna ca autor.


Ce ziceţi? DEAL?

2 comentarii:

  1. O găsiţi în librării, din păcate, eu nu mai am niciun exemplar... Autograf vă dau, în schimb, cu mare drag :)

    RăspundețiȘtergere

Cartea pe care nu sunt în stare să o nasc

Există o carte la care scriu de peste 6 ani. De fapt, în 2011, când am publicat prima mea carte ( "Poema desnuda" ), un ciot di...