vineri, 7 octombrie 2011

Miercuri, 12 octombrie, lansare POEMA DESNUDA la Târgu-Mureş!

După cum vedeţi clar pe afiş, miecuri se lansează POEMA DESNUDA la Târgu-Mureş, în prezenţa autoarei, aşa că, dragi mureşeni, vă aştept pe toţi la Universitatea "Petru Maior", în sala A412 (e la mansardă, în clădirea din dreapta, cea în care se află şi decanatul şi secretariatul).

Volumul va fi prezentat de domnii Al. Cistelecan, Cornel Moraru şi Dumitru-Mircea Buda.

În deschiderea evenimentului, actriţa Anda Saltelechi va citi fragmente din carte, asta pentru a putea avea un punct de pornire în discuţiile care sper că vor avea loc între autoare şi public. Vă spun un secret: o mare parte din povestea personajului principal (adică Laura) a fost gândită chiar în Universitatea "Petru Maior", aşa că ce alt loc ar putea fi mai potrivit pentru lansare?

Doritorii vor putea să îşi cumpere cartea la eveniment, de la reprezentantul S.C. Libris Eminescu - ea costă 17 RON, iar autoarea va da cu plăcere autografe la faţa locului.(De reţinut: să îmi cumpăr un stilou special pentru asta!!)

Participanţii la lansare vor avea parte de câteva surprize... Poate vă dau unele indicii despre ele în zilele ce urmează, aşa că staţi cu ochii pe blog...

Vă aştept cu mare drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cartea pe care nu sunt în stare să o nasc

Există o carte la care scriu de peste 6 ani. De fapt, în 2011, când am publicat prima mea carte ( "Poema desnuda" ), un ciot di...